Najnovije vijesti

Beach Buggy Racing – multiplayer

Beach-Buggy-Racing-2

Puno nas voli igrati igrice, a još više volimo kad možemo igrati igrice s ekipom. Integracija Google Playa i Facebooka malo je olakšala opciju igranja s prijateljima, ali prava zabava je kada možete, uz malo dodanog hardwarea, u istoj sobi igrati multiplayer igricu na split screenu.
Sjećate se Beach Buggy Racing igrice o kojoj smo pisali prije točno godinu dana? Podsjetimo se: Beach Buggy Racing je karting utrka s puno traka različitih dužina, buggija, vozača i neizmjerno puno zabave za sve uzraste. Dobra vijest je ta da ovu super zabavnu igricu možete igrati u još većem stilu: Multiplayer Beach Buggy Racing!
Iako je Beach Buggy Racing u osnovi besplatna igrica, u slučaju da se odlučite za multiplayer verziju, netko će od vas i vaših suigrača morati unutar igrice platiti premium edition da bi se pristupilo ovoj opciji. Za $4.99 otključava se još puno drugih mogućnosti, ali ono najvažnije je mogućnost split screena. Sve je vrlo jednostavno za podešavanje, što je veliki plus, jer ste se s prijateljima našli radi igranja igrice a ne radi podešavanja te igrice da biste igrali neki drugi dan.

beach-buggy-options
Jedan od igrača bi morao imati Chromecast ili Android TV, s obzirom da će svi gledati u isti ekran. Kada to riješite, potrebno je da svaki od igrača otvori Beach Buggy Racing na svom android uređaju, uz napomenu da bi, ukoliko ste na Android TV-u, controller trebao biti kod one osobe koja je platila premium, multiplayer, verziju igrice, pošto je u praksi ta osoba i domaćin igrice. Dalje, svako bi na svom uređaju trebao kliknuti na “remote control” u gornjem lijevom kutu da bi se povezao sa svojim Google Cast sistemom.

beach-buggy-racing-gameplay

Kada su u pitanju kontrole, birate jednu od dvije opcije – tiltanje uređaja ili dodirivanje ekrana (na telefonima je samo jedna od ove dvije opcije). Na manjim ekranima, tiltanje se pokazalo boljom metodom upravljanja, najviše zbog toga što i dalje morate kočiti tipkanjem po zaslonu, a možete slučajno i isključiti igricu prtjeranim tipkanjem.
Neki telefoni izgleda ipak nisu veliki fanovi ove igrice, a pogotovo pri odabiru multiplayer verzije aplikacija bi se jednostavno srušila. Ponovno pokretanje igrice dovoljno je da se ovaj problem otkloni, ali čini se da se ovaj bug nikako ne može izbjeći.

beach-buggy-mobile
Sve u svemu, Beach Buggy Racing zabavna je igra sama po sebi. Ali kada jednom počnete igrati protiv svojih prijatelja i pritom pokušavate uništiti njihovu utrku, sve postaje daleko zanimljivije. Najbolje od svega je to što se igrica može igrati gdje god možete uključiti Chromecast te tako cijelu zabavu možete ponijeti sa sobom gdje god želite.

Igricu možete preuzeti ovdje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top