Najnovije vijesti

Google Hangouts v2.0

Google Hangouts v2

Google Hangouts v2

Otkrivene nove informacije o SMS integraciji, statusima i opcijama dijeljenja

Share your position on map

Share your position on map

Na skupu održanom ovoga tjedna, Google je objavio da posljednja verzija Hangoutsa ima novitete, pa sada imamo jasniju ideju kada i što konkretno dobivamo. Prvo je SMS i MMS integracija – Google kaže da ćete moći primati tekstualne poruke u Hangouts, a čak možete i postojeće razgovore pomaknuti ako napravite potez. SMS podrška se također odnosi i na grupne tekstove i Emoji podršku između Androida i iPhonea.

Također ćete moći poslati animirane GIF-ove u Hangouts, uključujući Auto Awesome animirane fotografije napravljene u Google+. Nadalje, sada možete podesiti i indikatore stanja koji prikazuju koji uređaj trenutno koristite, jeste li ili niste u pozivu, te kakvo je vaše trenutno raspoloženje (ako vas zanimaju takve stvari). Također ćete moći i podijeliti vašu lokaciju na karti (prikazano desno).

Google također predstavlja i nekoliko blagih poboljšanja u načinu rada Hangoutsa, uključujući mogućnost da podijelite fotografije s Google Drivea, brže pokretanje chata i pod -the-Hood izvedbe skokova. Nexus 5 će biti prvi uređaj sa pristupom najnovijoj verziji Hangoutsa i svih njegovih noviteta, ali bez brige, u narednim tjednima dobit ćete update na bilo kojem uređaju sa sustavom Android 4.0 ili više.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top