Najnovije vijesti

Huawei Watch – recenzija

Huawei Watch

Paralelno s modelom MATE 8 dobili smo na testiranje i review i Huawei watch.
U metalnom kućištu, s metalnom narukvicom (postoje i verzije s narukvicama od krokodilske kože i neznam od kojih još materijala), Huawei watch se sasvim lijepo smjestio na mome zglobu. Ni prevelik (a bogme svakakvih veličina smartwatcheva ima, pa sam nekad sam sebi smješan kad stavim takvo nešto na ruku), niti premalen, promjera nešto više od 4 cm i debljine 11,3 mm, na ruci izgleda full elegantno.

Huawei watch je opremljen amoled ekranom, veličine 1,4″ i rezolucije 400*400 px koji odlično reagira na dodir. Pokreće ga Quad-core 1.2 GHz Cortex-A7 preocesor, te dolazi s 512MB/4GB memorije. Uparivanje sa smartphoneom je jenostavno i u 3 koraka, a može se povezati pomoću WiFi-ja i Bluetooth v4.1. Za razliku od nekih jeftinijih modela, sa slabijim performansama, Huawei watch ne trza pri “slajdanju” s ekrana na ekran kad ga se spoji sa smartphoneom.

Dolazi s baterijom 300mAh koja je dovoljna za 48sati kombiniranog korištenja.
Jedna stvarčica nas je posebno dojmila kod ovog uređaja, a to je broj maski (izgleda) samog sata (s ovakvim ili onakvim kazaljkama, s ovakvim ili onakvim brojkama, kombinacija kazaljki i brojki…). Naime, predinstalirano ih je više od 30-tak i sve izgledaju dobro, tako da će ponosni vlasnik ovog uređaja skoro svaki dan imati na ruci “drugačiji” sat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top