Najnovije vijesti

Na tržištu se pojavio Nvidia Shield

Na tržištu se pojavio Nvidia Shield

Na tržištu se pojavio Nvidia Shield

NVIDIA Shield – mobilni android namijenjen igranju igrica –  plasiran je na tržište 31. srpnja, nešto više od mjesec dana nego što je prvotno namijenjeno. Pomicanje datuma s 27. lipnja na 31. srpanj prouzročeno je otklanjanjem mehaničke neispravnosti.

Shield je jedan od prvih uređaja koji upotrebljava novi Tegra 4 sistem na čipu. Njegov dizajn ujedinjuje izgled konzole s 5 inčnim touchscreen ekranom, dok funkcijama upravlja novija verzija androida. Uređaj je, dakako, namijenjen hardcore igračima, dok prednost na tržištu svakako predstavlja cijena koja je s najavljenih 349$ spuštena na 299$.

Iz NVIDI-jinog dopisa upućenog kupcima:

„Želimo vam se zahvaliti na povjerenju i strpljenju koje ste nam iskazali zbog odgode plasmana SHIELDA na tržište. Drago nam je da sada s vama možemo podijeliti vijest da je SHIELD u prodaji od 31. srpnja.

Kako je naš cilj savršen proizvod, SHIELD smo podvrgnuli najrigoroznijim mehaničkim testovima i ispitivanjima kvalitete prema industrijskim standardima. SHILED smo napravili zato što volimo igre, i stoga se nadamo da će te u njemu uživati podjednako kao i mi“.

Pogledajte detaljni prikaz Nvidia Shield-a:

Za više informacije pogledajte: NVIDIA Shield forums.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top