Najnovije vijesti

“Mother of Myth” dolazi ovog ljeta na Android, iOS i PC i izgleda nevjerojatna

Mother Of Myth

Mother Of Myth

Sigurno ste pomislili kako bi Snapdragon 600 dobro izgledao na vašem budućem Android telefonu ili tabletu? Playnery će vam pomoći u tome. “Mother of Mith” biti će igra koja će se moći igrati uz Android OS i na iOS i PC-ima, a ako bude upola dobra kako izgleda na traileru Playnery će zadovoljno trljati ruke prateći rezultate prodaje.

Na temelju onoga što mi sada znamo, “Mother of Mith” je akcijsko-avanturistički RPG, “prejake” grafike (optimiziran i za najjači Qualcomm), prepunom popratnih radnji mimo glevne priče, s izvrsnom prilagodbom likova, te svim ostalim opcijama koje će “Mother of Myth” učiniti jednom od najimpresivnijih igara ovoga žanra.

Možda najuzbudljiviji dio je to što je Playnery razvio igricu na Bordeaux game enginu koji je razvijen na Qualcomm platformi. Svatko tko koristi Tegru reći će vam da su optimizirane igre jednostavno korak iznad svega, a za igru ovog kalibra razvijenu u suradnji s Qualcomm-om garancija je dobre zabave na vašem smartphoneu ili tabletu, bez obzira kakav ga procesor pokreće. Veselimo se pogledu u blisku budućnost i uratcima koje nam Playnary sprema.

Prijavite se na “Mother of Mith” službenim internet stranicama ili pročešljajte forume ukoliko želite više saznati o igri. Za početak pogledajte trailer u prilogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top