Najnovije vijesti

Seashine – nova igrica koja vas vodi u nepregledne morske dubine

seashine

Da li ste ikada poželjeli putovati u dubine oceana, sa samo jednom misijom – da preživite? Ako da, onda je relativno nova igrica Seashine možda upravo ono što vam treba: u igrici ste mala meduza na dnu oceana (sasvim fino mjesto za jednu meduzu),  koja samo pokušava preživjeti opasnosti koje se skrivaju u mračnim morskim dubinama.
Na sreću, imate i svoje unutarnje svjetlo koje vam pomaže pri osvjetljavanju okruženja. Ono što trebate raditi jest da se krećete i ispitujete teren u potrazi za svjetlom koje morate upijati, što je važno, jer ako vam se svjetlost ugasi, jednostavno umirete. Nema nikakvog izlaza, ne tražite nikakvu princezu, samo se krećete i uživate u zadivljujućim vizualima okruženja koje se mijenja sa svakom novom igrom.

Zvučna kulisa igrice istovremeno je i predivna i spoky, sa zvučnim efektima koji se savršeno uklapaju i nadopunjuju atmosferu. Za potpuni doživljaj najbolje je igrati igricu u potpunom mraku, sa slušalicama, tj. sve dok vam iz mraka ne iskoči neko čudovište i prestravi vas.
Za kretanje u igrici potrebne su jednostavne kontrole, tj pokreti prsta preko ekrana u smjeru u kojem želite ići. Ali ono što počinje kao relativno mirno putovanje uz zen glazbu vrlo brzo se pretvara u mahniti pokušaj da preživite.

sea
Ovo su neke od stvari koje vas očekuju u igrici:
– istraživat ćete prekrasne i nepregledne morske dubine pune opasnosti i čudnih stvorenja
– neograničeno iskustvo u kojem je svaka igrica zasebna i jedinstvena, nikada se nećete suočiti s istim izazovom dvaput
– intuitivna kontrola kretanja kreirana za touch screenove
– prekrasna dinamična zvučna kulisa koja se mijenja i reagira na okolinu kojom se krećete

Seashine koristi zvjezdice kao valutu za kupnju različitih nadogradnji poput brzine ili limitiranog imuniteta. Možete ih sakupljati tijekom igre ili ih jednostavno kupiti. Također, možete odgledati i reklame unutar igrice koje vam također donose besplatne zvjezdice ukoliko odgledate cijelu reklamu (tri zvjezdice po jednom pregledu). Dakle, možete se odlučiti na kupnju zvjezdica unutar aplikacije, ali je sama igrica i bez zvjezdica skroz zabavna za igranje.
Sveukupno, Seashine je prilično zabavna igra koja može biti vrlo teška, unatoč svojoj jednostavnosti. Naći ćete je za besplatno preuzimanje Google Play Storeu, s mogućnošću dodatnih plaćanja unutar aplikacije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top