Impresum | Android Mobiteli Gadgeti Aplikacije Igre Recenzije
Najnovije vijesti

Impresum

Android mobitel

Android mobitel

AndroidMobitel je web portal čiji je cilj približiti svijet Android mobitela / smartphone-a kako običnim, malim korisnicima, tako i onim naprednijim, koji od svog Android mobitela žele iskoristiti puno više od osnovnog telefonskog razgovora i slanja sms poruka.

Pokušat ćemo pružiti Vam većinu relevantnih informacija i novosti vezanih uz Android mobilne uređaje i tehnologije.

Uzeli smo si slobodu da izrazimo naše mišljenje i dojmove koje je na nas ostavio Android mobitel ili aplikacija, dok smo je testirali ili isprobavali, bez montiranih i režiranih filmskih clip-ova koji će Vaš proizvod učiniti onim što zapravo nije.

Vas molimo da nam se pridružite i komentirate, da pratite komentare korisnika koji već koriste ili su koristili Android smartphone / aplikacije, kako bi se svi zajedno lakše snašli u sve većem broju mobitela i aplikacija pisanih za Android OS.

2 comments

 1. Poštovani, sve pohvale za portal koji redovno posječujem.
  Molio bih vas za jedan savjet ili sugestiju.
  LG L90 ili Samsung Grand Neo? Ono što mi je najvažnije je kvaliteta videa, ne rezolucija, znam da LG ima veću, nego sama kvaliteta videa.
  Hvala Vam unaprijed i samo tako nastavite.

 2. Poštovani, havala vam na pohvalama. Budući da nemamo oba dva modela osobno na testiranju uspjeli smo iz youtube filmića izvući slijeće mišljenje. Samsung ima loš fokus i dosta je mutna slika. Stabilizacija slike je OK. Kod LG stabilizacija nije najbolja, oštrina je puno bolja od Samsunga i nekako nam je ukupni dojam malo bolji od Samsunga. Ali iskreno oba dva modela nisu pretjerano dobra na bržim promjena slika kao npr vožnja automobila…. Nadomo se da smo vam malo pomogli pri konačnom odabiru.

  Samsung NEO
  https://www.youtube.com/watch?v=cxeuv-eZi3o
  https://www.youtube.com/watch?v=p_ZIdUht2Ws

  Za LG L90 smo izdvojili ova
  https://www.youtube.com/watch?v=pklUDAu7ObE
  https://www.youtube.com/watch?v=ySqd6b3RH5w

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top