Najnovije vijesti

HTC Android 608t imat će 4.5 inčni ekran i četverojezgreni procesor

HTC 608t

HTC 608t

HTC izbacuje na tržište HTC One, vrijedan proizvod koji je već dobio odlične kritike od stručnjaka. HTC se, međutim, neće zadovoljiti s jednim uspjehom, nego se već sprema izbaciti niz uređaja koje će dostaviti  potrošačima svih vrsta.

HTC One je premium uređaj i ima potencijala natjecati se u istom rangu sa sofisticiranim smartphone uređajima na tržištu. Međutim, za uređaje srednje klase postoji još veće tržište i HTC se među najvećim igračima može izboriti za svoje mjesto. HTC 608t po svoj prilici bit će uređaj srednje klase koji će se natjecati s drugim smartphone uređajima srednje klase.

Priča se da HTC 608t ima 4.5 inčni ekran rezolucije 960 x 540 px, da će biti napajan Snapdragonom 400, opremljen procesorom od 1.4GHz te će imati 1GB RAM-a. HTC se također može pohvaliti 8.0 MP kamerom.

Ako ste došli do zaključka da je HTC 608t ekonomičan uređaj, čujte tek ovo- HTC 608t će se isporučivati s Androidom 4.2 te Senseom 5.0. Čak se ni HTC Flagship, HTC One ne isporučuje s Androidom 4.2. Što znači da 608t nije još jedan jeftini telefon iz Kine. Uređaj na sebi čak ima metalnu masku koja bolje izgleda, a i pruža bolju sigurnost od plastične.

Ekrani današnjih smartphone uređaja prelaze preko 5.0 inča, tako da se netko sigurno može pitati što stoji iza reklamiranja 4.5 inčnog ekrana? Hoće li HTC 608t uspjeti ili propasti, vjerojatno će odrediti cijena. Čak i divovi poput Applea ili Samsunga gledaju kako izbaciti ekonomičan uređaj. Ako HTC uspije izbaciti na tržište ekonomičnu verziju HTC One, HTC će se etablirati u jednakoj mjeri kao premium i kao tvtka koja je specijalizirana za masovnu proizvodnju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top