Najnovije vijesti

Marshall lansira “najglasniji mobitel na svijetu”

marshall_London_rg_3378848bx

Proizvođač svjetski poznatih Marshall pojačala nedavno je objavio informaciju da lansira “najglasniji mobitel na svijetu” za sve ljubitelje glazbe. Mobitel su nazvali “London”, a pogađate – fokus je na visokoj kvaliteti reprodukcije zvuka.
Ovaj android mobitel, s dva prednja zvučnika i hi-fi zvučnom karticom omogućuje korisnicima kvalitetno slušanje glazbe i bez upotrebe slušalica. Ima i dva stereo ulaza, svaki s neovisnom kontrolom glasnoće, tako da korisnici mogu uključiti dva para slušalica te s prijateljima na taj način skupa dijeliti glazbu ili gledati kakav video sadržaj.
“London” mobitel ima i poseban “M-Button” gumb na vrhu, putem kojeg se jednim klikom pristupa glazbi na mobitelu, neovisno o njenom izvoru, a uključuje i već instalirani player koji podržava popularne formate poput mp3-a, mp4 i AAC-a. Bočno se nalazi kotačić za skorlanje kojim se reguliraju glasnoća i equalizer, što dopušta korisniku podešavanje različitih glazbenih profila bez podešavanja svake glazbene aplikacije posebno.
Mobitel će vam dobro doći i za snimanje glazbe: uz njega dolazi i software za redukciju buke kao i dvostruki mikrofon za stereo snimanje. Iako će mnogi ljubitelji dobre glazbe Marshall prvenstveno vezati za dobri stari gitarski zvuk, kreatori ovog mobitela nisu mogli ignorirati činjenicu da je danas DJ-ing veoma popularan glazbeni pravac te su svojom DJ aplikacijom omogućili korisnicima da sami miksaju svoju glazbu.
Govoreći o dizajnu, “London” se sa svojim retro dizajnom savršeno uklapa u obitelj Marshallovih proizvoda. Mobitel je mat crne površine, slične onoj na pojačalima, dok su gumb za skrolanje, M-gumb i oba stereo ulaza napravljeni od mesinga.
Operativni sustav mobitela je Android Lollipop, ekran je veličine 4.7 inča, ima 2GB radne memorije i 16GB skladišne memorije koju je moguće povećati s micro SD karticom. Glavna kamera ima 8MP, a stražnja 2MP, što je solidno ukoliko ste ovaj telefon odabrali zbog njegove osnovne funkcije, a to je natprosječna reprodukcija zvuka. Ovaj smartphone ne prednjači svojim tehničkim specifikacijama, ali je definitivno jedan od naj cool dizajniranih androida, kakav se do sada još nije našao na tržištu. Ljubitelji dobrog dizajna i kvalitetnog zvuka, kao i svi oni koji su dijelili po jednu slušalicu na romatičnom dejtu s budućom boljom polovicom, definitivno će cijeniti ovaj nadasve originalni smartphone. Mi smo ga upravo zbog ovih detalja uvrstili na našu listu želja.
Ali, telefon će za početak biti dostupan tek u 22 zemlje svijeta za “tričavih” £399, a svi koji se predbilježe za kupnju na web stranicama Marshalla, uz ovaj će telefon dobiti i par Monitor slušalica. Zvuči kao dobar ulov, ne?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top