Najnovije vijesti

Reklama za Samsung Galaxy S4: Neki pametni telefoni pametniji su od drugih

Samsung Galaxy S4 reklama

Samsung Galaxy S4 reklama

U svojoj najnovijoj reklami Samsung promovira svoj Galaxy S4 te ismijava Iphone

Samsung ima novu reklamu za Galaxy S4 i kao što smo vidjeli prošle godine na primjeru Galaxy S3, kadri su natjecati se s Appleom. U reklami koja prikazuje proslavu mature na bazenu saznajemo da je moguće javiti se na poziv ili pročitati poruku bez doticanja ekrana, tj. lebdeći prstom nad ekranom. Kamera je toliko super da njezin „Drama mode“ pretvara seriju povezanih fotografija u kratak filmić, tako pokazujući S- Beam i IR blaster sposobnosti. Također, na svakom koraku reklama pokazuje što sve Galaxy S4 može, a Iphone ne može.

Samsung želi zauzeti mjesto Applea u hranidbenom lancu pametnih telefona. Čini se da bi Galaxy S4 mogao postati uređaj koji će im priskrbiti to mjesto i odvesti brend na razinu koja je uistinu sinonim za pametni telefon. Čak bi se moglo reći da je ovo najbolji uređaj u svojoj klasi.

Iako reklamiranje može puno pomoći, ipak je potrebno imati dobar uređaj da bi uopće imali što reklamirati. Samsung je na tržište izbacio uređaj koji će se svidjeti ljudima i koji će ga htjeti kupiti; reklama će dobro doći samo zato da se pročuje da je telefon dostupan na tržištu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top