Najnovije vijesti

UltraPixel fotografiranje s novim HTC One

Jedna od najviše spominjanih mogućnosti novog HTC One je “UltraPixel” fotoaparat. Vođeni idejom da smartphoni imaju kameru za širok spektar korisnika, HTC UltraPixel kamera donosi napredni CMOS senzor i optički objektiv koji snima više svjetlosti po pikselu od drugih vodećih smartphona.

Upitali smo dva kupca HTC One, da nam pomognu u našem testu i snime nekoliko fotografija svojim novim HTC One-om. Evo par primjera:

HTC One Coin Bounce

HTC One Coin Bounce

Prva fotografija pokazuje prednosti snimanja osam sličica u sekundi u punoj rezoluciji. Ova opcija  omogućuje fotografima da “zautavi” vrijeme u pravom trenutku, kao što je ovaj kad kovanica, u  trenutku pada na ogledalo i odskoka natrag u zrak. Da bi vam dočarali o čemu pričamo, novi Nikon Coolpix može snimiti četiri sličice u sekundi i košta 1100 dolara.

HTC One Marbles Macro

HTC One Marbles Macro

Malo tko ne voli dobru makro fotku. HTC One ima izvrstan makro mod koji omogućuje snimanje vrlo kavlitetnih i detaljnih fotografija izbliza. Na ovoj fotografiji zapravo možete vidjeti reljefnu površinu na pikuli koja je u prvom planu.

HTC One Peacock Feather

HTC One Peacock Feather

Image senzor HTC One pri fotografiranju ističe jačinu i kontrast boja i tekstura. Zadivljujuće je  gledati fotografiju paunova pera, kako se na njoj jarko prelijevaju i svjetlucaju boje.

HTC One Portrait

HTC One Portrait

Portret fotografiranje zahtijeva dobro osvjetljenje, objekt fotografiranja koji surađuje s fotografom, te kameru sposobnu da uhvati dovoljno detalja na licu kako bi fotografija bila uvjerljiva. HTC One kamera omogućava podešavanje raznih postavki (ekspoziciju, kontrast, zasićenost, oštrina, ISO, balans bijele boje, i sl.),  što omogućava najbolje razultate pri fotografiranju portreta.

Ponosni smo na ono što su naša dva kupca/fotografa bili u mogućnosti snimiti sa svojim novim HTC One-om. Zanima nas koje će fotografije vas navesti da počnete koristit HTC One UltraPixel fotoaparat?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top