Najnovije vijesti

Prve slike Samsung Galaxy S4 Active

Procurio izgled Samsunga Galaxy S4 Active

Procurio izgled Samsunga Galaxy S4 Active

Prije službenog datuma objave na Regionalnom sajmu mode Zona 45 procurila je nova varijanta Samsung Galaxyja S4. Samsung Galaxy S4 Active je uređaj s 1.9GHz četverojezgrenim Snapdragon 600 procesorom te 5- inčnim 1080p ekranom. Kako javlja GSM Arena, S4 Active redizajniran je na način da ima fizički izbornik i tipke na stražnjem dijelu uređaja te nimalo ne nalikuje svom originalu.

Samsung je u međuvremenu uspio ažurirati promjene kako bi uklonio svaki spomen svojih uređaja koji još nisu ugledali svjetlo dana, no prema ilustracijama na SamMobileu verzija 5.0.4 softvera ima podršku za S4 Mega i S4 Mini.

Sudeći prema AnTuTu Benchmark rezultatima Galaxy S4 Active slijedi već prokušani obrazac Galaxyja S4. Zaslon mu je full HD razlučivosti 1920×1080 (480dpi) s Aderno 320 grafičkom chipom. Velika promjena koju svi očekuju jest način na koji je uređaj sklopljen. Za razliku od toliko kritiziranog plastičnog Galaxyja S4, pretpostavlja se da Active ima metalno kućište koje je opremljeno specijalnim vodonepropusnim slojem te s P2i nanoslojem koji štiti stujne krugove.

Što se tiče Galaxyja Mini S4, vjerojatno se radi o manjoj verziji uobičajnog Galaxyja S4, samo s manje opcija. Samsung je već jednom ovo probao sa Galaxyjem S III Mini, ali osim što je uspjela zaraditi nešto novca, ova umanjena verzija je uglavnom razočarala kupce.

Što se tiče S4 Mega Galaxyja, radi se o uvećanoj verziji regularnog S4 uređaja. To može značiti da ima veći zaslon (približno veličine Galaxyja Note II koji će u trećoj generaciji koja izlazi kasnije ove godine postati još veći) ili veću bateriju. Samsung će se možda odlučiti na 5.5 inčni zaslon i u tom slučaju konkurencija će mu biti LG Optimus G Pro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top