Najnovije vijesti

E-mail doživio drastično poboljšanje

Jeste li znali da prosječna osoba provede skoro 30% vremena na čitanje e-mailova?

Bez šale, ja sam kronični korisnik e-mailova i ne bi me čudilo da potrošim 45% svoga vremena na čitanje e-mailova. Za mene je e-mail važan dio života i glavni oblik komunikacije.

Ono što ne mogu prihvatiti jest golema količina nevažnih i beskorisnih e-mailova koje dobivam. Pomislili ste da trebam nabaviti filter spamova? Nisu to spamovi, to su e-mailovi koje bi možda želio pogledati, ali me ne bi smjeli ometati i odvlačiti mi pažnju tokom dana.

U potrazi za rješenjem ovog problema, prikupio sam niz bilješki o neuspjelim pokušajima, uključujući Gmail tabove.

Znao sam da mi je potrebno rješenje koje:

  1. Sortira e-mailove prema važnosti
    1. Neprimjetno radi paralelno s postojećim tijekom rada
    2. Odvaja nevažne e-mailove, ali ne da ih u potpunosti uklanja
    3. Koje je kompatibilno s mojim telefonom i tabletom
    4. *Bonus* Automatizira moju neurednu konfiguraciju filtera

Obzirom da sam dosegnuo vrhunac izdržljivosti svojih živaca (krvave oči, zarasla brada, tikovi itd.), prijatelj me uputio na servis zvan SaneBox. To je, bez imalo sumnje, najbolje što se ikada desilo e-mailovima od vremena kad su izmišljeni.

tumblr_inline_n0n8va1x3G1sv2nv7

SaneBox je maleni alat za sortiranje e-mailova koji prepoznaje važne e-mailove  na osnovu vašeg dosadašnjeg ponašanja. Automatski odvaja nevažne e-mailove u poseban folder i slaže ih po danima kako vam ništa ne bi promaklo. To znači da vaš inbox prima isključivo važne e-mailove. Dnevno mi tako uštedi doslovno dva sata.

tumblr_inline_n0n8vpYBFS1sv2nv7

Ako vam već ne cure sline, SaneBox također ima dodatne opcije koje štede vrijeme poput: SaneBlackhole – omogućuje da se jednim klikom odjavite od primanja dosadnih e-mailova, Snooze folders – omogućuje da odgodite čitanje pošte, Automatic follow-up reminders – primate obavijesti kada važan kontakt nije odgovorio na vaš e-mail. SaneBox radi na bilo kojem e-mail servisu, klijentu ili uređaju uz jednostavno dodavanje foldera.

Ako vam je muka od pretrpanog inboxa, pružite priliku SaneBox-u. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top