Najnovije vijesti

Besplatne Android aplikacije koje jednostavno morate imati

smartphone

Ok, upravo se otpakirali novi mobitel i to je sjajan osejćaj, ali niste baš zadovoljni s izborom aplikacija koje imate. Pretpostavljamo da ćete već sami dodati Facebook, Twitter, Instagram, Skype, Viber, WhatsApp… ali, evo još nekih prijedloga za besplatne aplikacije koje možete preuzeti na Google Play Storeu i koje apsolutno morate imati u 2015.!

 
Shuffle My Life

shuffle-my-life-screenshots

Shuffle My Life odlična je aplikacija ukoliko se osjećate zaglavljeno u svakodnevnoj rutini, bez previše spontanih aktivnosti. Ako ste ikad samo tako sjedeli i očajnički pokušavali smisliti što bi to novo i drukčije mogli tog dana napraviti, Shuffle My Life je aplikacija stvorena za vas.
Ona jednostavno predlaže što biste mogli tog dana raditi. Nije ništa pretjerano kompleksno u pitanju, ali to je ujedno i ljepota ove aplikacije. Ne trebate previše razmišljati niti previše raditi. Jednostavno samo odlučite želite li prihvatiti prijedlog ili ne.
Što će vam aplikacija predlagati? Jednostavne stvari: fotkajte neku znamenitost, pročitajte novine u omiljenom baru, idite na trčanje, pogledajte online predavanje, napišite nekome pismo. Najbolja stvar je to što možete sami podesiti vrijeme i trošak koji ćete odvojiti za te aktivnosti. Aplikaciju preuzmite ovdje

Photos

photos
Aplikacija koja nudi neograničeni prostor za pohranjivanje videa i fotografija. Besplatno. Ok, postoje neka ograničenja ovisno o formatu fajlova, ali Photos kombinira funkcije automatskog backupa, dijeljenja i editiranja i vjerojatno je među boljim i moćnijim organizacijskim alatima koji postoje. Kad malo bolje razmislite, svaka bi aplikacija trebala imati opciju “click and drag”, zar ne? Aplikaciju preuzmite ovdje.

Podcast Addict

 
podcast
Kada bismo predlagali najbolju aplikaciju za podcaste, to bi svakako bila Pocket Casts, ali s obzirom da nije besplatna, ovom prilikom predstavljamo “second best” – Podcast Addict.
Uz ovu je aplikaciju sasvim jednostavno otkrivati i downloadati podcaste. Iako vas interfejs neće baš skroz oduševiti, search engine je više nego koristan u traženju sadržaja koji vas zanima, čak iako nemate neki određeni podcast na umu.
Uz dodatno plaćanje unutar aplikacije možete ukloniti reklamne banere. Aplikaciju preuzmite ovdje

Evernote

 
evernote
Evernote je nešto poput Google Keep-a, ali ima svoje specifičnosti i veliku bazu fanova. Unutar ove aplikacije možete sačuvati bilješke, glasovne zabilješke te razne druge fajlove kojima možete pristupiti s raznih uređaja kada god poželite. Također možete podesiti podsjetnike, praviti snapshotove, ali i personalizirati bilješke tako što ćete ih pisati rukom. Nedavno je napravljen makeover aplikacije pa je sada Evernote i jedan od najbolje dizajniranih alata za organiziranje produktivnosti. Aplikaciju preuzmite ovdje.

SwiftKey

 
androidpit-nexus-7-swiftkey-w628
Ako niste čuli za Swiftkey, onda ste sigurno živjeli  na pustom otoku prethodnih par godina. Ili ste koristili iPhone. Kako god bilo, Swiftkey je svakako najbolja aplikacija za tipkovnice i jednostavno nema boljih od nje. Ako niste na “ti” sa zadanom tipkovnicom na vašem uređaju, svakako pokušajte sa Swiftkeyem. Zapravo, pokušajte neovisno o tome kako se slažete s postojećom tipkovnicom, bit ćete nam zahvalni. Aplikaciju preuzmite ovdje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top