Najnovije vijesti

Besplatne Android aplikacije za vremensku prognozu

free-weather-icon

Ne da vam se više kisnuti ili nositi jaknu u ruci po danu kada vam uopće nije potrebna? Definitivno vam onda treba jedna od ovih besplatnih Android aplikacija za vremensku prognozu. S nekima ste već sigurno upoznati, ali mi ćemo vam predstaviti i neke manje poznate, a dosta precizne i zanimljive. I najvažnije – preuzmite ih besplatno na Google Play Storeu.

MORECAST – Free Premium Weather: najintuitivniji dizajn

morecast
MORECAST se predstavlja svojim intuitivnim interfejsom i odličnim dizajnom – vertikalni layout lako je koristiti i interpretirati. Na samom vrhu aplikacije imate trenutačno vrijeme i “real feel” temperature vani, a kada počnete skorlati, imate i još detaljniji prikaz vremena za taj dan. Provlačenjem prsta preko ekrana otkrit ćete kakvo vas vrijeme očekuje sutra, a potom i narednih sedam dana. Aplikacija je zgodna i za početnike, ali i za već iskusnije korisnike ovakvih aplikacija, jer na jednom mjestu imate sve potrebne informacije, ali vam ekran nije zatrpan svim podacima odjednom. Aplikaciju preuzmite ovdje.

WEATHER UNDERGROUND: najbolja aplikacija u kojoj i sami možete učestvovati

underground
Weather Underground koristi kombinirane usluge više od 33,000 meteoroloških postaja, kako bi pružila što točniju lokalnu vremensku prognozu. Također pruža i nešto osobnije iskustvo, krojeno za vašu real-time lokaciju. Korisnici čak sami mogu unositi apdejte o vremenskim prilikama u njihovom okruženju. Interfejs je dosta detaljan i prikazuje sve što vam treba na jednoj zgodnoj i korisnoj stranici. Aplikaciju preuzmite ovdje.

THE WEATHER CHANNEL: najbolja za prikaz vremenske prognoze diljem svijeta

weather channel
The Weather Channel prilično je poznata aplikacija mnogim korisnicima Androida. Ova aplikacija uključuje prognozu iz sata u sat, za idućih 36 sati ili pak idućih 10 dana, kao i detalje poput jačine vjetra, vlage, UV indeksa, vidljivost i tlak. Ima uglađeni interfejs s video prikazima iz raznih djelova svijeta.  Vrlo je jednostavna za korištenje i pruža sve što jedna aplikacija za vremensku prognozu može pružiti, pa i više od toga. Aplikaciju preuzmite ovdje.

1WEATHER: najbolji izgled

1weather
1Weather jedna je od najboljih Android apliakcija za vremenske prognoze, ne samo zbog dosta detaljnih informacija o vremenskim uvjetima, već i zbog odličnih grafika, dizajna i prikaza. Kao dodatak, pruža informacije o padalinama, ima animirane izlaske i zalaske sunca i dosta točnu 10-dnevnu prognozu. Što se tiče dizajna, 1Weather ima live pozadine i animirane radare za opasne vremenske uvjete i daje vam mogućnost da sami kreirate vašu pozadinu. Također nudi i puno widgeta za home screen koji su dosta visoke kvalitete. Aplikaciju preuzmite ovdje.

Nadamo se da ćete od sad biti spremniji za izlazak iz kuće ili putovanja, a možda se nekad i predomislite pa ostanete doma pod dekicom, ako već možete birati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top