Najnovije vijesti

CamCard Free – čitač posjetnica

CamCard

Kada sam se vratio sa svog prvog CES-a shvatio sam da sam primio više od sto različitih posjetnica. Mogao sam ručno unositi svaku pojedinu posjetnicu u svoje kontakte, ali nisam to htio jer bi mi trebalo previše vremena. Nakon brzog pretraživanja u Google Play Store-u našao sam CamCard.

Ono što CamCard čini korisnim je način na koji skenira posjetnice i automatski unosi podatke s kartice u odgovarajuća područja u kontaktima. Dok proces nije uvijek potpuno uspješan u točnom sakupljanju podataka, količina posla koju Android aplikacija obavi pojednostavljuje proces dodavanja posjetnice u vaše kontakte. Kada ste spremni pohraniti svoj kontakt, imate izbor pohrane u samu aplikaciju ili u bilo koji račun na vašem mobitelu koji pohranjuje kontakte. Ja obično držim kontakte pohranjene u CamCardu i u mojim Gmail kontaktima tako da mogu naći same posjetnice unutar aplikacije, ali i sinkronizirati kontakt podatke diljem svih mojih Android uređaja.

Besplatna verzija CamCarda ima svu funkcionalnost Pro verzije, ali je limitirana na pohranu do 200 posjetnica. Ako dođete do limita, možete skinuti punu verziju za samo 0.99$, te brzo i jednostavno unijeti svoje CamCard kontakte iz besplatne verzije.

Aplikaciju besplatno skinite ovdje: Android Aplikacija CamCard Free

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top