Najnovije vijesti

Child Mode & Time Education

naster

Uživajte u Nesterovom dječjem modu. Pripremili su i specijalno božićno izdanje završne igre 🙂

Učinkovitost završne igre

Čak i da su dali obećanje o vremenu igranja, djeca mogu biti frustrirana kada se odjednom trebaju prestati igrati sa smartphone-om. Naravno da znaju da moraju održati obećanje, ali im je to teško jer nisu potpuno razvili samokontrolu. U tom trenutku, roditelji im trebaju dati nešto drugo na što će preusmjeriti pažnju, utješiti njihovo srce i smiriti njihove negativne emocije. Da bi djeca njegovala samokontrolu, važno je preusmjeriti njihovu energiju i obratiti im pozornost na nešto drugo. Također je važno postupno im davati do znanja da se vrijeme za igranje bliži kraju. Nester pruža završne igre, koje smireno i spokojno uvode djecu u završetak vremena za igranje.

Završna igra ima dvije funkcije:

  1. Da budu zamjena koja će smiriti i utješiti djecu čak i kada se smartphone aplikacija ugasi
  2. Da obavijesti kada vrijeme ističe i pojmi vrijeme, te navikne djecu da se drže dogovora. Ceremonija završetka, stavljanje slatke nesterove ptičice na spavanje, govori djeci da vrijeme igranja završilo i pomaže im da to prihvate.

Djetinjstvo je najvažniji period za razvijanje samokontrole, a vježbe s Nesterom pomažu učiniti to jednostavnim. Uz sudjelovanje roditelja, Nester pruža jednostavnu, shvatljivu edukaciju za djecu u ovoj kritičnoj dobi.

Nesterovi savjeti za djecu:

Razgovarajte o vremenu igranja s vašim djetetom – ”Danas ćemo ovo raditi za samo 3 jaja (30 minuta)”, ”Kada padne noć i ako je ptičica pospana, neka ode u krevet.” Podsjetite djecu dok se igraju, djeca mogu provjeriti preostala jaja (vrijeme) na početnom zaslonu kada prebacuju aplikacije. Kada se zadano vrijeme bliži kraju, Nester se ne ugasi odmah. Kada je vrijeme isteklo, ptičica napravi pospano lice i završna igra počinje. To je idealno vrijeme za roditelje da sudjeluju i objasne igru. ”Ova igra se događa na kraju igranja, jer je Nester izmoren.” Uskoro, vaša djeca će prihvatiti ove igre kao zabavan i zanimljiv kraj njihovog vremena za igranje.

Aplikaciju besplatno skinite ovdje: Android Aplikacija Child Mode & Time Education

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top