Najnovije vijesti

Dungeon Hunter 5

Dungeon Hunter 5

Gameloft je izdao Dungeon Hunter 5, najnoviju igricu u svom akcijskom RPG serijalu. Igrica je odnedavno dostupna i na Android uređajima.

Evo što igrači mogu očekivati od Android verzije:

  • Ukrcajte se na Single-Player pohod kroz 5 carstva i bezbroj tamnica – dok tražite osvetu za vaše napuštene, ukrcajte se na virtualno putovanje kao naš duhom prožet junak kroz 5 slomljenih carstva i postanite poznati kao najozloglašeniji lovac na glave.
  • Suradnička igra – zaposlite svoje prijatelje ili druge igrače kao saveznike da vam pomognu na vašem putovanju osvete i lovu na glave.
  • Asinkroni Multiplayer – prilagodite svoju utvrdu s raznoraznim stvorenjima, upravljajte njome i branite ju, te napadnite protivničke utvrde kako biste opustošili njihov plijen.
  • Dnevna i tjedna događanja – dnevne tamnice nagradit će vaše ubilačke vještine s jedinstvenim materijalima kako bi razvili i spojili svoju opremu, dok tjedni Traženi izazovi zahtijevaju da se popnete na vrh ljestvice kako biste dobili najbolje nagrade.
  • Hack ‘n’ Slash akcija bez premca – otkrijte kako su animacije i kontrole modernizirane da donesu najnevjerojatnije borbene pokrete i još više zadovoljavajuće smrti.
  • Superiorna grafikaDungeon Hunter 5 pruža AAA grafiku i zamršene detalje kako bi donijela igru i priču u život.

Igricu besplatno skinite ovdje: Dungeon Hunter 5 Android Igrica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top