Najnovije vijesti

Facebook Messenger dobiva podršku za više računa

Facebook-Messenger

Facebook se u zadnje vrijeme stvarno uživio u ulogu višestrukih ličnosti. Početkom mjeseca, društveni sultan uveo je podršku za više računa za svoju platformu Instagram, a ulovili smo i tračak nekih potencijalnih promjena u cjevovodima Messengera, uključujući mogućnost zamijene računa unutar aplikacije. Sada je ta promjena postala formalna, pa će biti jednostavno ostati u kontaktu s prijateljima bez obzira na to tko bili danas.

U objavi na Facebooku, tvrtka je otkrila detalje o ovom novom svojstvu, koji je primarno usmjeren na korisnike koji dijele jedan uređaj. S tom bazom korisnika na umu, programeri su se usredotočili na zadržavanje privatnosti. Kada dodate dodatni račun, Messenger će naravno tražiti password kako bi pristupio njihovim razgovorima. Međutim, novim korisnicima računa bit će ponuđena opcija da uvijek traže password kada se prebacuju na taj profil. Ako je ta opcija uključena, onda se dolazne poruke na tom računu neće prikazivati u traci s obavijestima dok je račun neaktivan. Bilo tko drugi tko koristi uređaj moći će vidjeti da je korisnik primio nove poruke, ali neće moći vidjeti sadržaj poruke ili tko ju je poslao.

Alternativno, možete odabrati da se prebacujete između korisničkih računa bez passworda. To je zgodna sposobnost za svakoga tko trenutno ima dva identiteta, poput međunarodnih špijuna ili superjunaka 🙂 Bez obzira hoće li ili neće većina Messengerove baze korisnika imati puno koristi od ovog svojstva, i dalje je zgodan dodatak solidnoj aplikaciji za razmjenu poruka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top