Najnovije vijesti

Facebook uskoro donosi prijelomne vijesti svojim korisnicima

140630-facebook-emotions-1749_4f881e85b96bea3a796ae8d7e0ab44c4

Većina korisnika Facebooka prati određene stranice putem kojih se na svom newsfeedu informiraju o najnovijim vijestima, ali te vijesti ne dobivaju od strane same društvene mreže. Prema najnovijim vijestima iz svijeta društvenih mreža, ovo se uskoro može promijeniti jer Facebook pravi novu aplikaciju koja će prijelomne vijesti slati korisnicima direktno na mobilne uređaje.

Ova nova aplikacija još je u ranim fazama izrade, ali funkcionirat će na način da će korisnici sami moći odabrati vijesti i teme koji ih zanimaju. Kad god se dogodi neka prijelomna vijest u okvirima vaših odabranih tema, bit će vam poslana obavijest. Ova obavijest bit će slična Twitter porukama jer će sadržati samo 100 karaktera, a za više informacija moći ćete kliknuti na ponuđeni link.
Aplikacija je još uvijek suviše nova i u fazi alpha testiranja. Nije nam poznato kada će biti dostupna za široke mase i ako ste do sada sumnjali u namjere facebooka da vas zadrži u pandžama vlastite mreže, sada je potpuno jasno kako namjeravaju zadržati korisnike svim raspoloživim sredstvima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top