Najnovije vijesti

Gamer ID dolazi u Google Play Games

Google-Play-Games

Prošli mjesec Google je najavio da će se način prijave gamera na Google Play Games uskoro mijenjati, a čini se da je taj dan napokon došao. Tvrtka je prije par dana objavila na blogu post u kojem objašnjava da Play Games više neće zahtijevati od vas da se prijavite s Google+ računom. Umjesto toga gameri će se moći prijaviti s novo kreiranim Gamer ID-em, koji se može prilagoditi s Gamer slikom po vašem izboru.

Google kaže da prijavom na Play Games integriranu igricu i novi i postojeći korisnici kreiraju jedinstveni Gamer ID i odabiru jedan od 40+ avatara za svoju Gamer sliku. Baš kao na trenutnim Google Play Games računima, možete odabrati da vaše aktivnosti budu javne ili privatne, te odlučiti da li drugi gameri mogu povezati vaš Gamer ID s vašom email adresom ili pravim imenom.

I kao što je bilo za očekivati, Google je također olakšao (i ubrzao) početak igranja novih Android igrica. Zahvaljujući novoj funkciji automatske prijave, više nećete morati čekati da se spori Play Games upit učita svaki put kada započnete novu igricu. S automatskom prijavom, tražit će vas da se prijavite samo jednom po računu, a ne jednom po igrici. Također ćete biti automatski prijavljeni i na buduće igrice.

Te nove promjene uvest će se u sljedećih nekoliko tjedana, tako da ćete možda morati malo pričekati s prijavom za svoj Gamer ID.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top