Najnovije vijesti

Google Trips

Nakon nekoliko mjeseci testiranja beta verzije, Android aplikacija Google Trips je napokon i službeno izašla.

Ako ste ikada planirali godišnji odmor ili bilo kakvo putovanje, vjerojatno ste svjesni da praćenje svih detalja na jednom mjestu može biti komplicirano. Vjerojatno ćete dobiti pregršt preporuka od prijatelja, pregledati recenzije online i pretraživati turističke vodiče u potrazi za mjestom koje vrijedi posjetiti. Truditi se ugurati sve te informacije u vaše putovanje može biti teško, posebno kada za to koristite više različitih pružatelja usluga. Tu na scenu stupa Google Trips.

Google Trips će automatski organizirati putovanje za vas, na temelju reda letenja i drugih putničkih informacija, koje ste možda pohranili na svoj Gmail. Svako vaše putovanje sadržavat će plan i program, prijedloge popularnih stvari koje treba vidjeti, gdje jesti i piti i još puno toga. Također će vam na jednom mjestu grupirati vaš let, hotel, rent a car i rezervacije u restoranima, da ih ne morate pojedinačno pretraživati. Uz to, aplikacija će vas obavijestiti kada ste u blizini neke popularne atrakcije, kao i ocjene i recenzije od drugih putnika na tom području.

No, možda je najzgodniji dio ove aplikacije to što možete preuzeti cijelo putovanje za offline korištenje. Samo pritisnite Preuzmi ispod vašeg putovanja i spremite ga na svoj Android uređaj. Zgodno, zar ne? 🙂

Aplikaciju besplatno skinite ovdje: Android aplikacija Google Trips

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top