Najnovije vijesti

Instagram je dobio pet novih filtera

instagram

Instagram je dodao još pet filtera za fotografije u svoju Android aplikaciju. To je prvi put u dvije godine da su novi filteri dodani u aplikaciju, a oni su samo dio novog update-a.

U postu na blogu, Instagram je izjavio:

Inspirirani fotografijom, umjetnošću, modom i dizajnom globalne Instagram zajednice, izdali smo pet novih filtera za koje vjerujemo da su najbolji do sada: Slumber, Crema, Ludwig, Aden i Perpetua. Oni ublažavaju i suptilno pomiču boje kako bi postigli izgled i osjećaj koji želite za svaku vašu fotografiju.

Instagram je još dodao:

Kada krenete primjenjivati filter na vašu fotografiju, svaka ikona filtera na dnu sada prikazuje nejasni prikaz vaše slike s primijenjenim efektom. To vam omogućava da na prvi pogled vidite kako će vaša fotografija izgledati sa svakim filterom kojeg primijenite.

Neki novi dodaci uključuju ”mogućnost uploadanja usporeno snimljenih video zapisa, komentiranje u stvarnom vremenu (ne trebate ”refreshati” vaše novosti) i opciju prilagodbe perspektive vaše fotografije.” I na kraju tu je nova ”Manage” tipka, koja omogućava korisnicima da na vrh stave filtere koje najviše žele koristiti i sakriju ostale koje ne koriste tako često.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top