Najnovije vijesti

Instant za Android omogućava vam praćenje vaše razine ovisnosti o mobitelu

instant

Instant za Android je sve u jednom aplikacija za praćenje, koja prati vaše dnevno korištenje uređaja, kao i fitness podatke i broj otključavanja uređaja. Želite znati koliko ste minuta proveli na Facebooku? Instantov tab upotrebe aplikacija daje vam pregled vremena provedenog na svakoj aplikaciji.

Instant sadrži korisničko sučelje koje je u skladu s Material Design smjernicama, sa samom aplikacijom koja nudi obilje podataka vezanih za vaše svakodnevne navike korištenja. Postoji i widget koji vam omogućava da brzo provjerite u kojoj Android aplikaciji provodite najviše vremena. Svojstvo fitness praćenja obuhvaća integraciju s Google Fitom da prati vašu svakodnevnu aktivnost, koja uključuje hodanje i putovanje.

instant-1

Aplikacija vam omogućava da postavite dnevne limite i ima obavještajno svojstvo, koje vas podsjeća kada ste blizu te granice. Postojale su aplikacije poput Checkya, koje su vam omogućavale da vidite koliko puta ste otključali svoj smartphone, ali Instant pokušava biti jedno odredište za praćenje niza mjernih uređaja.

instant-2

Tvorac Instanta Shashwat Pradhan spomenuo je da je cilj iza aplikacije bio stvoriti kontekstualno svjesnu lifelogging platformu:

Počeli smo razvijati Instant kao aplikaciju da osvijestimo korisnika o njegovom korištenju uređaja i smanjimo njegovu ovisnost. U Emberifyu radimo na kontekstualnim tehnologijama pa smo ju integrirali, napravivši Instant lifelogging platformom. Sada korisnici mogu pratiti cijeli svoj dan i mjeriti svoje vrijeme.

Aplikaciju besplatno skinite ovdje: Android Aplikacija Instant

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top