Najnovije vijesti

Iz Google Mapsa stigla i zasebna Street View aplikacija

SVapp (1)

Imamo super vijest za sve fanove Google Mapsa i Street View-a: virtualno istraživanje svijeta upravo je postalo još jednostavnije!

Nedavno je predstavljena i zasebna Street View aplikacija koju možete preuzeti na vašim Android mobitelima putem Play Storea. Sada konačno možete pristupiti izuzetnim slikama svjetskih lokacija, ali s ovom aplikacijom i sami možete pridonijeti lijepšem prikazu svijeta vlastitim fotografijama i to izravno na Google Maps.

Možete pristupiti planinarskim stazama, provjeriti izgled i lokaciju nekog novog restorana ili hotela, ali i podijeliti vlastite panoramske (360 stupnjeva) fotke kako bi i drugi korisnici mogli istraživati i uživati u što detaljnijim prikazima. Sve na jednom mjestu.

Istražite:
U jednoj galeriji, možete istražiti zbirku fotografija Street Viewa i sadržaja iz Google Mapsa koje su podijelili judi širom svijeta. Dakle, želite li pratiti Nessie u Škotskoj, penjati se famoznim stijenama El Capitan u nacionalnom parku Yosemite ili planinariti po Fujiju – street View aplikacija ima sve pokriveno.

Doprinesite:
S ovom aplikacijom sada možete objaviti panoramske fotografije svojih omiljenih mjesta iz cijelog svijeta (ili iz vašeg kvarta!) direktno na Google Maps. Street View app vam omogućuje snimanje panoramskih fotki izravno s vašeg Android telefona ili, ukoliko imate mogućnosti, možete se spojiti na kamere poput Ricoh Theta ili NCTech iris360.

 
Uglavnom, bilo da se spremate na kakvo veliko ili malo putovanje u nepoznato ili više volite virtualno surfanje po raznim svjetskim lokacijama, ovo je aplikacija koja će vam to putovanje olakšati ili pak nahraniti dušu u slobodno vrijeme.
Aplikaciju možete besplatno preuzeti OVDJE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top