Najnovije vijesti

Logitechova Keys-To-Go ultraprenosiva tipkovnica

logitech-ultraportable-keyboard-1

Tipkovnice još nisu nadživjele svoju korisnost i Logitech nastavlja raditi jedne od najboljih za dodavanje nečeg posebnog vašem tabletu. Ovdje imamo brzi pregled Logitechove Keys-To-Go suludo tanke tipkovnice za tablete. Ovu koju imamo kod sebe je tehnički prilagođena za Android i Windowse – ima i izdajničku Windows tipku – ali radi i s iOS-om.

Postoji nekoliko načina za korištenje ove tipkovnice. Onaj više seksi je da vam je tablet već na neki način poduprt (možda s Logitechovim vlastitim podupiračem) i da onda imate tipkovnicu na ugodniji način udaljenu od zaslona. To ćemo nazvati ”budući način”. No, s obzirom na današnju rezoluciju tableta možda ćete ga htjeti držati bliže, pa postoji uklonjivi plastični držač, koji vam omogućava da uspravite tablet u uobičajeni položaj direktno iza tipkovnice.

logitech-ultraportable-keyboard

Očito to nije tipkovnica u pravoj veličini, ali je s obzirom na svoj stas iznenađujuće dobra. Nevjerojatno je tanka a naš jedini pravi prigovor je da se materijal kojim su prekrivene tipke čini malo labavim (to može biti samo nedosljednost u proizvodnji, ali teško da će postati manje labav tijekom vremena), a malo je i magnet za prašinu – posebno ljepljivo dno tipkovnice. Neće dugo trebati da se zaprlja.

U stražnjem desnom kutu postoji mikroUSB priključak za punjenje, pored uključeno/isključeno prekidača. Logitech ju procjenjuje na tri mjeseca korištenja po punjenju. Također postoji pregršt aplikacija/svojstava tipki za prečace. Koristi Bluetooth 3.0 za spajanje i radi s Android 4.1 na gore i Windows 7 na gore.

Naše viđenje

Ovo uopće nije loša mala tipkovnica. Nevjerojatno je prenosiva, i dok generalno preferiramo tipkovnice koje se pričvršćuju na svoje uređaje radi lakšeg putovanja, ne možemo poreći da tankost ove tipkovnice znači da ju možete gotovo svugdje ubaciti. Logitechova Keys-To-Go tipkovnica za Android i Windowse dostupna je u crnoj i plavoj boji za 69,99$.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top