Najnovije vijesti

Najbolje besplatne aplikacije za tekstovne poruke

google-messenger.fw_-770x472

Ako imate Android uređaj, sigurno ste odmah skužili da u paketu instaliranih aplikacija imate i Hangouts kao defaultni  SMS/MMS/IM app. Bez uvrede Googleu, ali nisu svi fanovi Hangoutsa, pa smo tako sakupili listu najboljih besplatnih aplikacija za tekstovne poruke na Androidu. Sve ove aplikacije koriste signal i potrošnju prema ugovoru koji imate s operaterom i ne treba ih miješati s instant messagingom poput Facebook messengera ili WhatsApp-om.

Google Messenger
Možda smo malo oštri prema Hangoutsu, jer nepotrebno komplicira funkcije koje bi trebale biti jednostavne, ali zato kao zamjenu imamo Messenger koji ima najbolje od hangoutsa, lijepog je dizajna, a pored besplatnog slanja poruka, možete se služiti fotografijama i glasovnim porukama u samoj aplikaciji.

jcbkmxrzqk1out7hjelq

MySMS
MySMS je pored Androida dostupan i za Windows, Mac i web browsere – što znači da ga možete koristiti na računalu ili tabletu, koristeći vaš broj telefona s Androida, što može biti ful zgodno i to ovu aplikaciju čini jednom od najboljih za tekstovne poruke.  Podržava grupne poruke i MMS, eksportiranje i backupiranje poruka, a može se povezati i s uslugama DropBox ili Google Drive. Neke od premijum usluga se ipak moraju platiti, ali dovoljno je korisna aplikacija i u osnovnoj verziji.

mysms-w782

chomp SMS
chomp SMS postoji već duže vrijeme i skupa s Androidom je i progresirao do jedne od najpopularnijih SMS aplikacija. Neke od opcija uključuju veliki izbor emojia, zaporku za aplikaciju, zaključavanje poruka, intenzivnije opcije za privatnost, crnu listu, pop-upove za brzi odgovor, i još puno toga što možete i sami istražiti.

Samsung-Galaxy-S6-text-messages-notification-bar-Chomp-SMS
Textra SMS
Textra SMS osim što je sjajna aplikacija, na ovoj se listi nalazi i zbog lijepog spoja dizajna s funkcionalnošću što je i čini popularnom. Ima i dosta svojstava koje druge SMS aplikacije nemaju, a kompatibilna je i sa PushBulletom i Android Wearom.

maxresdefault

HoverChat
Donosi kul pop-up prozorčiće, pa tako nije važno na kojoj ste aplikaciji trenutačno, jer će vam bilo koja nova poruka iskočiti preko onoga što radite. Ako se ne želite baviti novom porukom i odgovarati na nju, možete je ukloniti s ekrana, a možete i odgovoriti odmah u prozorčiću koji vam je iskočio.

HoverChat-Screenshot
QKSMS
QKSMS jedna je od najljepših SMS aplikacija, super dizajna i s mnogobrojnim temama za personaliziranje, a nudi i quick reply, grupne poruke, podešavanje rasporeda slanja poruka, itd. Osnovna verzija je besplatna, ali ukoliko želite otključati još boja i naprednih opcija, morate se prebaciti na Premium mode i platiti.
qksms

hello SMS
Uglađena, jednostavna i minimalistička, ova aplikacija je stilski guru među tekstovnim aplikacijama. Ima super jednostavno podešavanje novih tabova što omougćuje lakšu komunikaciju s više osoba. Hello SMS ima opcije kao i većina sms aplikacija, a najveća prednost je izuzetna preglednost.

hellosms

One comment

  1. Sve je odlićno nemam sta rec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top