Najnovije vijesti

Nove Android igrice koje morate igrati u listopadu

star-wars-uprising

Nismo sigurni kakva je vremenska prognoza za listopad, pa vam nećemo reći kako predlažemo zabavu za nadolazeće kišne dane, ali zato kad imate viška slobodnog vremena, svakako odigrajte neku od ovih igrica, ako ne i sve tri, odlična su zabava neovisno o vremenu 😉

Eternity Warriors 4

eternity warriors

Eternity Warriors 4 najnovija je igrica u popularnom fantasy serijalu Eternity Warriors developera Glu. U pitanju je tipična priča, igrate kao ratnik (Warrior), mag (Mage) ili ubica (Assassin) koji putuje svijetom ispunjavajući zadatke i koji usput nadograđuje opremu. Manjak originalnosti nadomješten je stilom, a grafike i animacije su u klasi ozbiljno dobrih. Svjetlosni efekti i pozadinske teksture dodaju na dramatičnosti, a dopunjuje ih prilično brza akcija. Borit ćete se s hordama loših likova, što nas podsjeća na igricu God of War spojenu s Diablom.
Na igrici je očito radio tim eksperata jer su produkcijski standardi prilično visoki.
Uz player VS player bitke, saveze koje možete sklopiti na zadatku s drugima i razne zadatke koji se pojavljuju svaki tjedan i nude jedinstvene nagrade i dodatnu opremu, Eternity Warriors 4 ima mnogo za ponuditi za jedan besplatan Android naslov na Google Play Storeu.
Igricu možete preuzeti ovdje.

Lara Croft GO

lara croft

Nakon prošlogodišnje uspješnice Hitman GO, Square Enix je s istom pažnjom pristupio franšizi Tomb Raidert. Lara Croft GO smještena je u svijet Tom Raidera, iako se akcija odvija nešto drugačije: puno je više fokusirana na rješavanje zagonetki nego na samu akciju. Ali, na neki način, to funkcionira savršeno. Zagonetke su inventivne, cel-shading estetika je prekrasna i igrica ima pristojnu duljinu trajanja sa 75 zagonetki kroz 5 poglavlja. Unutar aplikacije postoje dodatne opcije plaćanja, ali nisu ni toliko skupe niti toliko važne za samu igricu. U svakom slučaju, Lara Croft vrijedi izdvajanja par dolara, a u slučaju da vam se ipak ne svidi, novac vam može biti vraćen.
Igricu možete preuzeti ovdje.

Star Wars: Uprising

star wars

Star Wars je Sci-Fi fantazija… OK, šalimo se, naravno da znate što su Star Wars. Igrica Star Wars: Uprising objavljena je nedavno i predstavlja poveznicu između Epizode VI i nadolazeće Epizode VII. I ne samo da ćete s ovom igricom ući u priču prije same filmske premijere u prosincu ove godine, već je u pitanju i fenomenalna akcijska igrica s mogućnošću ko-operativnog igranja (co-op gameplay).
Izvršavanje zadataka, prelazak nivoa, apgrejdanje karaktera, učenje novih Jedi sposobnosti i borba protiv Galaktičkog Carstva čine ovu beplatnu RPG igricu odličnom zabavom. Još ako s nestrpljenjem iščekujete novi film, ova igrica će vam definitivno prekratiti vrijeme do premijere.
Igricu možete preuzeti ovdje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top