Najnovije vijesti

Reklama za Samsung Gear predstavljena pod imenom ‘Another Me’

Samsung Gear presents Another MeNova kategorija proizvoda su nosivi predmeti, a to znači da vodeće kompanije poput Samsunga, ne samo da nas trebaju upoznati s proizvodima kao što su na primjer Gear 2 i Gear Fit, već nas trebaju i uvjeriti da su neophodni u našim kolekcijama gadgeta te u našim životima općenito. To zahtjeva puno oglašavanja i puno novca. Srećom, Samsung ima puno i jednoga i drugoga. Uvjerite se gledajući novu reklamu Another Me.

Ne, ovo nije scenarij za film. Ovo je istinita priča Samanthe Futerman i  Anais Bordier. Kada su se napokon srele, otkrile su da imaju isti ukus, mišljenja i navike. Njihovo je otkriće dokazalo da su ljudi povezani sa prirodom.

Njihova nevjerojatna priča nas je nadahnula i odlučili smo se njome poslužiti kako bi na najbolji način izrazili ideju da Samsung Gear omogućuje korisnicima da uvijek budu povezani. No nije poanta samo u povezanosti. Riječ je o nečemu puno važnijem: izgraditi bolju komunikaciju među ljudima diljem svijeta.

Nadamo se da će Samsung Gear biti važan čimbenik na putu pronalaženja “Another Me”.

Ovo je puno bolja, puno toplija reklama od originalne reklame za Galaxy Gear sa skijanjem, te smatramo da bi Samsung trebao nastaviti s takvim oglašavanjem sve dok nosivi predmeti ne postanu učestali kao telefoni i tableti. Na kraju, to je naše mišljenje, a što vi mislite o Another Me?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top