Najnovije vijesti

Samsung predstavlja dodatke ukrašene Swarovski kristalima za Galaxy S5 i Gear Fit

Designer_Lifestyle-7Za vrijeme trenda uljapšavanja i povezivanja mode s tehnologijom, Samsung je najavio dolazak serije Swarovski za Samsung. Partnerstvo s poznatim brandom kristala, donosi uljepšavanje Swarovski kristalima stražnje maske za baterije na  Galaxy S5. Osim toga, Gear Fit torbicama Samsung dodaje nastavak koji možete spojiti na pojas, te tako korisnici mogu uživati u svjetlucavom šarmu.

Postoje više vrsta boja i oblika kristala. Također, oni koji se odluče ukrasiti svoj Gear Fit mogu birati razne oblike ukrasa poput srca, lubanja, usana ili zvijezda.

“Kolekcija kristalima optočenim Galaxy S5 maski i Gear Fit ukrasa je prepoznatljiva suradnja obrtništva Swarovski i tehnološke stručnosti Samsunga,” izjavila je za medije kompanija. “Pomoću posebno razvijanog procesa obrade, Swarovski Crystal Fine Rocks su savršeno integrirani u stražnje maske Galaxy S5, dok su dva kristalna učinka spojeni u jedan motiv, a to je neprikosnoveni dizajn.”

Ovi modni dodaci trenutno su dostupni u Kini i Južnoj Koreji, no uskoro dolaze u Veliku Britaniju. Samsung još nije najavio plasiranje ovih proizvoda na ostatak svjetskog tržišta.

“Povezivanjem tehnologije i mode, Samsung trenutno, više nego ikada ranije, podupire izražavanje osobnosti kroz tehnološke inovacije i značajna partnerstva,“ izjavio je Younghee Lee, izvršni direktor marketinga, IT & Mobile odjela u Samsungu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top