Najnovije vijesti

Utrka u budućnost s Anki Overdrive

anki-overdrive

Anki Drive je dugo bila jedna od naših omiljenih igračaka, a nova generacija – Anki Overdrive – doslovno želi napraviti ogroman skok. Vrhunac novog Anki Overdrive-a, koji treba izaći u rujnu 2015. godine, je modularna staza koja zamjenjuje podlogu iz prvog izdanja. Individualni dijelovi staze drže se zajedno magnetima ugrađenim u rubove i mogu se čak montirati tako da čine mostove, koji prelaze stazu ili imaju rupe koje auti moraju preskočiti.

Početna Overdrive oprema s dva auta za 149$ imat će asortiman dijelova, koji omogućavaju 8 različitih izgleda staze plus pakete proširenja od 10-30$ sa zavojima, križanjima i skokovima. Dodatni auti koštat će 49$ po komadu. Dijelovi staze također su fleksibilni tako da se ”teren” može jednostavno prilagoditi umetanjem nečega ispod kako bi se napravio brežuljak ili paralelna staza.

Dodatno uz potpuno novi sustav staze, Anki Overdrive je zamijenio anonimne virtualne protivnike, protiv kojih se utrkujete s likovima u stilu video igara s vlastitim prednostima i manama, te izmišljenom pozadinskom pričom.

Istina, za 149$ Anki Overdrive nije jeftina igračka (ali opet ni Lego nije više tako jeftin), ali svakako izgleda kao vrlo zabavna, što dokazuje i ovaj odličan filmić 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top